Banden Brillen Kinderzitjes Tassen Manden Regenkleding
Fietsplan Fietsverhuur Verzekeringen Sleutelservice Servicebeurten Reparaties

MandenHoogkamer Rijwielhandel helpt u graag bij het uitzoeken van een mand of krat die u kunt gebruiken voor de dagelijkse boodschappen, de zware schooltas vervoeren en natuurlijk als u een stukje wilt gaan fietsen met uw trouwe viervoeter.
Hoogkamer Rijwielhandel werkt met de meest populaire fietsmand merken zoals Basil, Cordo, Fast Rider en New Looxs. Daarnaast kunt u ook bij Hoogkamer Rijwielhandel terecht voor al uw fietsmand-accessoires zoals inzetmanden, krathoezen en bevestigingssystemen. 


Neem is een kijkje voor de hele collectie op een van de onderstaande links.
Deel het met uw vrienden!


AANBIEDING VAN DE WEEK!Thule Packn Pedal Tour Rack Bagagedrager
Zorg dat u klaar bent voor de reis Thule bagagedragers passen zonder problemen op bijna alle fietsen, en bouten of schroeven op het fietsframe zijn niet nodig. Maak gewoon de banden stevig vast om uw bagagedrager veilig achterop of zelfs voorop uw fiets te bevestigen. U bent nu klaar om te laden en op weg te gaan. Stevigheid en veelzijdigheid. U kunt nu flexibel verschillende spullen vervoeren en zelfs combineren met fietstassen voor volledig beschermd vervoer. Aan u de keuze welk avontuur u opzoekt. Wat u kunt verwachten van een Thule bagagedrager: Veelzijdige opbergruimte aan de voor- of achterkant van uw fiets Makkelijk bevestigen of verwijderen zonder bouten en schroeven Stevig en sterk ontwerp en materialen Ideale basis voor fietstassen

Van € 99,95 voor € 74,95