Banden Brillen Kinderzitjes Tassen Manden Regenkleding
Fietsplan Fietsverhuur Verzekeringen Sleutelservice Servicebeurten Reparaties

BandenHoogkamer Rijwielhandel werkt met Schwalbe, Continental en CST banden om voor u het fietsen een veilig, plezierig en sportief gevoel te geven.

Schwalbe
 

Fietsbanden van het merk Schwalbe zijn op vele continenten en in veel landen verkrijgbaar. Van Amerika tot Zuid-Afrika en van Japan tot Australië. In Europa zijn we marktleider! Dit succes heeft twee redenen.

Ten eerste: we zijn echte “bandenfanatici”! Volledig gespecialiseerd op het gebied van fietsbanden en sinds enige jaren ook op het gebied van rolstoelbanden.

Ten tweede: onze banden zijn niet overal te koop maar uitsluitend bij de gespecialiseerde fietsvakhandel! Specialistisch advies en een goede service zijn voor onze producten van wezenlijk belang. En wij weten als geen ander dat alleen de vakhandel aan deze twee normen kan voldoen.

Schwalbe is het merk. Bohle is de onderneming.
Sinds de oprichting in 1922 eigendom van de familie Bohle, momenteel is de leiding in handen van de derde generatie.

 

 

Fietsbanden van Continental

Continental ontwikkelt en produceert al heel lang fietsbanden. De opgedane ervaring is terug te zien in het fietsbanden assortiment van Continental.
Voor alle soorten gebruik van fietsen, van tourfiets tot mountainbike, maakt Continental de ideale band.
Continental fietsbanden zijn veilig, comfortabel en stil.


 

CST merkbanden worden op de markt aangeboden door Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Met meer dan 20,000 man personeel is Cheng Shin Tire de grootste fietsbandenproducent ter wereld. 

 

 

 

Deel het met uw vrienden!


AANBIEDING VAN DE WEEK!Thule Packn Pedal Tour Rack Bagagedrager
Zorg dat u klaar bent voor de reis Thule bagagedragers passen zonder problemen op bijna alle fietsen, en bouten of schroeven op het fietsframe zijn niet nodig. Maak gewoon de banden stevig vast om uw bagagedrager veilig achterop of zelfs voorop uw fiets te bevestigen. U bent nu klaar om te laden en op weg te gaan. Stevigheid en veelzijdigheid. U kunt nu flexibel verschillende spullen vervoeren en zelfs combineren met fietstassen voor volledig beschermd vervoer. Aan u de keuze welk avontuur u opzoekt. Wat u kunt verwachten van een Thule bagagedrager: Veelzijdige opbergruimte aan de voor- of achterkant van uw fiets Makkelijk bevestigen of verwijderen zonder bouten en schroeven Stevig en sterk ontwerp en materialen Ideale basis voor fietstassen

Van € 99,95 voor € 74,95