Banden Brillen Kinderzitjes Tassen Manden Regenkleding
Fietsplan Fietsverhuur Verzekeringen Sleutelservice Servicebeurten Reparaties

ReparatiesIn de in 1930 gebouwde nolstalgische reparatieafdeling van Hoogkamer Rijwielhandel kunt u terecht voor al uw reparaties.
De moderne technieken die gebruikt worden bij het repareren van elektrische, race en de fietsen van nu worden hier goed gecombineerd met de technieken van vroeger.


Heeft u kleine reparaties?
Als u de fiets in de ochtend brengt zal deze in de middag weer gerepareerd klaar staan.

Heeft u grote reparaties?
Dan zal de reparatietijd wat langer kunnen duren en zal deze weer de volgende dag gerepareerd klaar staan.

Er zijn tevens leenfietsen ter beschikking zodat u niet zonder fiets komt te zitten.

 


Deel het met uw vrienden!


AANBIEDING VAN DE WEEK!Thule Packn Pedal Tour Rack Bagagedrager
Zorg dat u klaar bent voor de reis Thule bagagedragers passen zonder problemen op bijna alle fietsen, en bouten of schroeven op het fietsframe zijn niet nodig. Maak gewoon de banden stevig vast om uw bagagedrager veilig achterop of zelfs voorop uw fiets te bevestigen. U bent nu klaar om te laden en op weg te gaan. Stevigheid en veelzijdigheid. U kunt nu flexibel verschillende spullen vervoeren en zelfs combineren met fietstassen voor volledig beschermd vervoer. Aan u de keuze welk avontuur u opzoekt. Wat u kunt verwachten van een Thule bagagedrager: Veelzijdige opbergruimte aan de voor- of achterkant van uw fiets Makkelijk bevestigen of verwijderen zonder bouten en schroeven Stevig en sterk ontwerp en materialen Ideale basis voor fietstassen

Van € 99,95 voor € 74,95