Banden Brillen Kinderzitjes Tassen Manden Regenkleding
Fietsplan Fietsverhuur Verzekeringen Sleutelservice Servicebeurten Reparaties

SleutelserviceBij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Indien je een sleutel verliest is het raadzaam om direct een extra sleutel bij te bestellen.
Enkele tips:

  • Noteer altijd je sleutelnummer, zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor je doen.
  • Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel of op de polis van de fietsverzekering. het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.
  • Wanneer de fiets verzekerd is tegen diefstal bent je verplicht om je verzekeringsmaatschappij op de hoogte te stellen van deze kopie sleutel!

 

Je kunt online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van AXA en Trelock

 


Deel het met uw vrienden!


AANBIEDING VAN DE WEEK!Thule Packn Pedal Tour Rack Bagagedrager
Zorg dat u klaar bent voor de reis Thule bagagedragers passen zonder problemen op bijna alle fietsen, en bouten of schroeven op het fietsframe zijn niet nodig. Maak gewoon de banden stevig vast om uw bagagedrager veilig achterop of zelfs voorop uw fiets te bevestigen. U bent nu klaar om te laden en op weg te gaan. Stevigheid en veelzijdigheid. U kunt nu flexibel verschillende spullen vervoeren en zelfs combineren met fietstassen voor volledig beschermd vervoer. Aan u de keuze welk avontuur u opzoekt. Wat u kunt verwachten van een Thule bagagedrager: Veelzijdige opbergruimte aan de voor- of achterkant van uw fiets Makkelijk bevestigen of verwijderen zonder bouten en schroeven Stevig en sterk ontwerp en materialen Ideale basis voor fietstassen

Van € 99,95 voor € 74,95